Carta

Per picar

  • Coca de pa de vidre amb emulsió d’oli d’oliva i pols de tomàquet deshidratat.
  • Pernil ibèric.
  • Formatge manxec.
  • Oliva esfèrica.
  • Les nostres braves.
  • Xipirons a l’andalusa amb gel de cítrics i maionesa de la seva tinta.
  • Pop rostit amb trinxat de patata, pebre vermell i salsa romesco.
  • Croquetes de rostit i pernil ibèric, all i oli de romaní i farigola.
  • Tàrtar de salmó macerat, maionesa de soja i gelat de gingebre.

carta1

Entrants

  • Amanida de brots, tonyina confitada, vinagreta de mostassa i gelat de festuc.
  • Canelons cruixents farcits de filet de porc, salsa de iogurt i reducció d’oporto.
  • Ou poché amb escuma de patata, oli fumat i cruixent de pernil.
  • Caneló de secret ibèric amb crema trufada i suc de rostit.
  • Arròs melós de butifarra i costella de porc amb all i oli d’all negre.
  • Rissoto cremós de gambes, bolets de temporada i tòfona.

carta5

Carns

  • Filet de vedella amb salsa cafè de París i cremós de patata violeta.
  • Presa ibèrica amb gírgoles rostides, salsa de festuc i puré d’all negre.
  • Pollastre de corral rostit amb puré de celeri i cebetes confitades.

carta3

Peixos

  • Peix de llotja amb cremós de moniato, verduretes i reducció de gambes.
  • Calamar rostit amb sofregit de pebrots, parmentier de patata i  salsa de la seva tinta.
  • Llom de tonyina en tataki marinat amb soja i arròs basmati al curri.

carta2

Postres

  • Iogurt grec amb escuma de mango i garrapinyats.
  • Sopa de coco amb sorbet de mandarina.
  • Brownie de xocolata amb anous amb gelat de xocolata blanca.
  • Cheesecake amb textures de fruits vermells.
  • Macedònia de temporada amb sorbet de llimona.
  • Crema “chiboust” de llimona i pell de cítrics amb base de galeta bretona.
  • Selva negre de nata amb vainilla, encenalls de xocolata i esfera cruixent de cirera.

carta6

 

%d bloggers like this: